ABOUT

Wednesday, September 17, 2014

Sponsored video/Sponsrad video: Sofie Fahrman 4 skonhetstipsNar jag forst sag den har videon trodde jag att jag skulle fa 4 riktigt bra skonhetstips fran Sofi Fahrman. Har alltid alskat hennes stil och blogg sa jag lyssnar ju garna pa hennes tips ☺ Kort in pa videon tyckte jag att det var liiite konstigt att hon inte namnde markena pa hennes produkter. Jag ville ju veta vilken foundation, nagellack och vektyg som hon anvander, haha. Sen fattade jag att allt handlade om hennes Head & Shoulders shampoo.

Saa kul, haha. Jag anvander ju inte Head & Shoulders produkter sjalv, men Sofi’s har ser ju sjukt fint och volymfullt ut, sa man kanske borde testa det, eller?! Nagon som anvander/anvant det och tycker att de tar bra/daligt?
Shampoo kan gora sa sjukt mycket for ditt har. Just nu anvander jag ett som ska starka haret och fa det att vaxa fortare, och det funkar faktiskt saa himla bra. Mitt har vaxer snabbare an nagonsin and I love it.

Nagon som har tips pa andra bra shampoo eller andra har produkter, eller varfor inte skonhets produkter I allmanhet? :D 

Sponsored post/Sponsrat inlagg

No comments: