ABOUT

Monday, October 6, 2014

Sponsored Video/Sponsrad Video: Samsung Alpha Pick It Up
Kolla in den har videon! I samband med att Samsungs nya mobil, Samsung Galaxy Alpha kommer ut, sa kommer dom I nagra utvalda butiker att byta ut displaytelefonen mot en fungerande Samsung telefon. Sedan kommer dom att ringa till dessa telefoner, och om du svarar sa har du chansen att vinna den.
Jag hade en Samsung Galaxy S4 innan jag kopte min iPhone 6, och jag alskade den. Den hade massor funktioner som iphonen inte har som faktiskt stor mig valdigt mycket. Kameran ar sjukt bra och sjalva displayen ar sa sjukt skarp. Tydligen ska den nya Samsung Galaxy Alpha till och med ha battre kamera an iPhone 6, som ar sjukt bra. Undrar da hur bra Samsungen ar?..
Ar ni iPhone eller Samsung personer? Vilken tror ni kommer vara bast mellan Samsung Galaxy Alpha och iPhone 6? 
Om du vill veta mer om Samsung Pick It Up tavlingen, klicka in pa samsung.se/pickitup


Sponsored post/Sponsrat inlagg

No comments: