ABOUT

Tuesday, October 28, 2014

Sponsored Video/Sponsrad Video: Vilken tänker du testa först?


Vadret borjar bli kallare och myskvallarna hemma framfor TV:n borjar bli fler och fler ;) Jag har druckit islatte till frukost varje morgon under hela sommaren, men har de senaste veckorna bytt ut den mot varm latte och te. Te ar nagot som jag verkligen alskar att dricka pa hosten och vintern. Mitt favorit marke nar det kommer till te ar Lipton, och jag tackar gudarna for deras nya smaker: Lemon Macaroon och Pear Chocolate. Hur gott later det inte? Nagra andra smaker som jag har varit besatt av fran Lipton innan ar: Strawberry Cupcake, Blueberry Muffin och Vanilla Caramel. Vad jag gillar mest med dessa teer ar att dem slacker sotsuget, med valdigt fa kalorier ;) Jag langtar till att fa dessa de tva nya smakerna fran Lipton. Men vilken ska man testa forst?!

Sponsrat inlagg/Sponsored post

No comments: