ABOUT

Wednesday, December 10, 2014

Sponsrad video/Sponsored video - Oral Merry Beeping Christmas

Den har reklamfilmen ar sa rolig for tro det eller ej, men jag onskar mig faktiskt en eltandborste i julklapp, haha. Tankte pa det haromdagen hur skont det var att ha en eltandborste (hade en for flera ar sen), sa jag kollade upp att bestalla en online och dem ar ju faktiskt riktigt dyra. Sanna grejjer vill jag liksom inte lagga pengar pa, sa perfekt att fa i julklapp ;D En annan grejj som jag kom att tanka pa nar jag kollade pa den har reklamfilmen var hur mycket mysiga juliga reklamer det gar pa TV i Sverige runt jul. Alla reklamer ar sasongsanpassade, vilket ar sa sjukt mysigt. Sa ar det verkligen inte har i USA. Tycker att det hjalper sa sjukt mycket att komma i julstamning med juligt pa TV. Svart har dar man inte har nagot juligt runt sig och sommarvader, hehe. Hoppas pa att det blir liiite kallare har snart. Men i alla fall, pa tal om eltandborste - nagon som har nagog bra tips pa vilken man borde kopa? Ar Oral-b bra? 

Sponsrat inlagg/Sponsored post

No comments: