ABOUT

Monday, December 29, 2014

Sponsrad Video/Sponsored Video: Santorini

Grekland ar verkligen ett av mina favoritstallen som jag har besokt. Det ar sa otroligt vackert, manniskorna ar hur snalla som helst, och maten ar helt underbar. Hittills har jag bara varit pa Kreta och Rhodos, men jag DOR for att besoka Santorini. Forra aret akte typ varenda person som jag foljer pa Instagram dit, och sjalv satt jag pa kontoret och scrollade ner bild efter bild av paradisbilder.. Det ser sa fridfullt och vackert ut och jag skulle bara vilja sitta dar pa en kritvit balkong och kolla ut over de vackra kritvita/bla byggnaderna och turkosbla vattnet och avnjuta en frasch Grekisk sallad, haha, jag dooor, jag maste bara dit. Kolla in videon ovan sa forstar ni vad jag menar. Om ni nu inte redan varit dar forstas. Hotellet i videon, Vinsanto, verkar ju ocksa vara det perfekta stallet att bo pa dar. Ahhh!! Hoppas verkligen att jag far mojlighet att aka dit i Sommar. Nagon av er lasare som har varit dar? Vad tyckte ni om on?

Sponsrat inlagg/Sponsored post

No comments: