ABOUT

Tuesday, April 7, 2015

Sponsrad Video/Sponsored Video: Dove: Choose Beautiful
Denna videon fran Dove gjorde mig ganska forvanad. Det forvanade mig att saa manga kvinnor valde "Average" dorren istallet for "Beautiful". Varfor? tanker jag.. Varfor valja sjalv att vara average? Jag kan inte lata bli att kanna mig sjukt ytlig nar jag skriver detta, men som kvinna ar det saa viktigt att kanna sig vacker. Smink, klackar, fint har och en snygg outfit, det ar som armor.. Inget annat far mig att kanna mig sa sjalvsaker som jag kanner mig i en klockren outfit och bra har/smink dag. Men den vikigaste skonheten kommer saklart inifran. Nagot som far mig att kanna mig vacker pa insidan ar mina vanner, min familj, min pojkvan. Jag kanner mig vacker nar jag far folk att skratta eller nar jag gor nagot bra for mina vanner. Jag tror det handlar mest om att vara med folk som man klickar med. Men viktigast av allt ar att du vet att du ar vacker sjalv! Bara da kan folk se din skonhet fran insidan.. Vilken dorr hade du gatt igenom? 

Sponsrat inlagg/Sponsored post

No comments: