ABOUT

Wednesday, November 11, 2015

Sponsored/Sponsrad Video: Canada Goose Presents: “Out There” Film


Ah, det har blivit sa kallt i LA nu. Har ingen lust att kla pa mig nat fint alls nar jag vaknar pa morgonen utan vill bara hoppa i jeans och tjockaste trojan. Garna en jacka pa det ocksa.. Kanske inte ska klaga for mycket.. Ar ju fran Sverige liksom, haha. Gud, vintern dar gar ju inte ens att jamfora med vintern i LA. Vintern har ar ju mer som tidig var i Sverige. Anyways, kommer ihag nar jag bodde i Sverige och man inte ens kunde ta av sig handskarna utan att typ frysa till is. Det anda man hade pa sag pa vintern var en stor tjock dunjacka och stovlar. Ett av mina favorit marken var Canada Goose. Tyckte dom var sa sjukt coola och ville alltid ha en jacka darifran. Har i LA ar det aningen for varmt for att ga runt i Canada Goose, hehe. Fick den har videon skickad till mig som ar sponsrad av Canada Goose. Det ar nastan som en liten film.. Filmen visar verkligen hur Canada Goose vill framsta som marke och for mig  kanns det som att dom vill inspirera folk att verkligen uppskatta natur, aventyr, och livet. Tycker de tar coolt nar ett marke verkligen har en identitet och en story bakom sig. Det far mig att vilja bara kladerna (eller jackorna i det har fallet) sa mycket mer. Kolla garna pa filmen och kommentera vad ni tycker :) 

Sponsrat inlagg/Sponsored post

No comments: